propoliszos kúp (végbélkúp/hüvelykúp)


rendkívül hatásos prosztatagyulladás, valamint hüvelyi vírusos, gombás és bakteriális fertőzések és méhnyakgyulladások kezelésére, kúraszerűen..


tömény propolisz tartalmú kúp, kifejezetten intenzív hatású, belsőleg alkalmazva a végbélen keresztül a prosztata megbetegedéseire, vagy a hüvely vírusos, bakteriális, gombás, illetve különböző méhnyakgyulladások kezelésére kúraszerűen ajánlom 😊
ez valóban nagy propolisz tartalmú kúp, ezért győződjünk meg róla, hogy nincsen propolisz intoleranciánk! és csak saját felelősségünkre alkalmazhatjuk!

titka a nagyon tömény propolisz sűrítmény tartalma 🙂
továbbá a gondosan kiválasztott és kipróbált jó minőségű, hidegen sajtolt, finomítatlan kakaóvaj..

a propolisz tinktúrából készült propolisz sűrítmény nagy előnye, hogy csak annyi alkoholt hagyunk benne, amennyitől kenhető, keverhető állagú marad.. a felesleget visszadesztilláltuk belőle, így az eredmény egy rendkívül sűrű propolisz esszencia.. 😊
ezért nincsen felesleges alkohol a kúpban, ami felszívódhat 😉


összetétele:

  • kakaóvaj (Cosmio.hu nyers, finomítatlan, bio kakaóvaja)
  • propolisz sűrítmény (saját termelői)
  • végtelen szeretet és gondoskodás 💙

..valamint semmilyen adalékanyagot nem teszek hozzá, sem konzisztencia javítás, sem illatosítás, sem tartósítás, sem színezés végett, így teljesen natúr fény.krém születik.. természetesen illatos a felhasznált alapanyagoktól függően.. 😊

egy kúpformába 2 gramm propoliszos kúpanyag fér


ára: 6800 ft / 10 db    (csak rendelésre készül)

propoliszos kúp 💙 (kézműves termék, a propolisz eloszlása a kúpban nem mindig teljesen homogén, ezért látványra a termék változó lehet, de a hatóanyag tartalma állandó)


propoliszos kúp alkalmazása:
a végbélből a kúp értékes összetevői a végbél környéki, hemorrhoidális vénákon keresztül gyorsan a prosztata közelébe, a kismedencébe jutnak, miközben nem érintik a gyomrot, a bélrendszert és a májat, így hatékony a prosztatagyulladáshoz köthető alhasi, gáttájéki fájdalom csillapításában és a gyulladás csökkentésében..
nem szükséges hűtőben tárolni mivel a kakaóvaj csak testhőmérsékleten olvad, így szobahőmérsékleten tárolhatjuk, bár sugárzó hőtől óvjuk!
felhelyezésénél fontos a lazaság.. a gömbölyded végével előre, felnyomjuk a kúpot a végbélbe, amilyen mélyre csak tudjuk.. olyan pózban, ahogy ez kényelmes, a lényeg, hogy utána rövid ideig zárjuk össze a farpofákat, hogy megakadályozzuk a kúp visszacsúszását.. a végbélkúpot naponta egyszer, lehetőleg lefekvés előtt alkalmazzuk..

🌸 propolisz főbb hatásai:
használata kifejezetten ajánlott mindenféle sebnél, mert bőrképző hatása segíti a szövetek sebhely mentes gyógyulását..
antibakteriális, vírusellenes, fertőtlenítő, gyulladásgátló, bőrképző, fájdalomcsillapító..
kevés a tudományosan bizonyított eredmény, viszont a népi gyógyítás igen jó eredményeket mutat fel.. csak felsorolásszerűen: reumatikus panaszok, légzőrendszeri panaszok, asztma elleni kezelés száj-sprajjel, bőr regeneráció, gombás fertőzések, excéma, sebgyógyulás, különösen égések, influenza, nátha, bizonyos daganatféleségek kezelése, méhnyakgyulladás, prosztatagyulladás, baktériumos fertőzések, emésztőrendszer, máj védelme, erősítése, műtéteknél a sebek gyógyulásának elősegítése, a vágáshelyek eltüntetése, immunrendszer erősítése..

a propolisz, mint antibiotikum előnye, hogy a gyári, szintetizált készítményekhez képest, gyakorlatilag semmilyen mellékhatása nincs.. egy lényeges van: sok ember túlérzékeny, allergiás a propoliszra.. sajnos ezek az emberek nem alkalmazhatják, ámbár kis adag propolisz rendszeres szedése az allergiát is eredményesen csökkentheti..

propolisz összetevői:
a propolisz összetétele igen gazdag, 150-nél több alkotóelemet sikerült idáig azonosítani, de minden újabb elemzés újabb és újabb alkotókat eredményez.. az összetétel attól függ, hogy milyen növényekről gyűjtötték a méhik.. legnagyobb résztben, kb. 50% különféle flavonoidok, fenolsavak és ezek észtereiből áll..
legfontosabb és legtömegesebb alkotórészei a flavonoidok..
(flavonok, flavonolok, flavononok, flavonol, flavonglükozid)
a propolisz illóólajai jelentőségében csaknem azonos a flavonoidokkal..
(fenil-viniléter, benzil-alkohol, guajakol-vinil-éter, benzil-benzoát, ß-eudezmol, ciklo-hexil-benzoát)
kisebb mennyiségben előforduló, de hasonlóan fontos egyéb hatóanyagai:
kalkonok, dihidrokalkonok, katehinek, vitaminok, aminosavak, enzimek, cserzőanyagok, festékek, ásványi elemek (K, Na, Mg, Al, P, Si, Va, Co, S, Ni, Zn)
a méhik a propoliszhoz különböző mennyiségű viaszt kevernek, így az a kaptárból kinyerve jelentős mennyiségben méhviaszt tartalmaz, ám az nem tartozik hatóanyagai közé..

🌸 kakaóvaj bőrápoló hatása:
mennyei illatú, testhőmérsékleten olvadó és azonnal felszívódó növényi zsír..
bőrpuhító, tápláló, ápoló, hidratáló, bőrnyugtató, irritációt gátló hatású..
nagyon gazdag természetes antioxidánsokban, valamint értékes ásványi anyagokban, mint pl. réz, magnézium,foszfor, kálium, mangán.. vitaminok közül az E-vitamin és a K-vitamin tartalma is kiemelendő.. ezeken kívül tartalmaz még természetes zsírokat, különböző savakat, sztearinsav, palmitinsav, olajsav, linolsav, valamint jelentős a polifenol, és karotinoid tartalma.. napvédő hatása, faktorszáma kb. 5-7..


Comments are closed