fény.csemege küldetése

a fény.csemege segít kapcsolatba lépni az örökkévalóval, fogyasztásával emlékeztetjük magunkat arra kik vagyunk, hiszen minden bennünk van, így az esszencia nem hiányt pótol, hanem tudatunkba emeli valódi lényünket, belső fényünket, s hogy minden szeretetből való..
egyetlen szándékunk a fény.csemegéken keresztül mindnyájunkat emlékeztetni forrásunkra, ami Egy.. fontosabb a Vagyok, minthogy ki vagyok.. fontosabb az Élet, mint az élet helyzetem.. minden szenvedés forrása, hogy fontosabb az életünk tartalma, mint maga a létezésünk.. hiszen a létezés maga a csoda.. az a csendes figyelem, amivel érzékeljük létérzetünk.. a létezés maga a béke és a harmónia, ha tudomást veszünk róla, ha nem..

a fény.csemege esszenciák energetikailag nézve:
lényegében információt közvetít.. az íz alakítja fizikailag érzékelhetővé a szándék és a viszonyulás energiáit, rezgését.. a méz, mint az esszencia rezgésének hordozó anyaga, a legfénytermészetűbb élelmiszere az emberiségnek..

történet:
amikor 2012 őszén a Hunyadi téri piacra kezdtem járni, első körben megtaláltam a “mézesem”, Viktort (azóta összeházasodtunk 💙) ..mindig is tudtam, hogy a méz és a méhészeti termékek rendkívüli élelmiszerek, de ekkor tudatosodott bennem, a termelővel kialakult személyes beszélgetés és kapcsolat által, hogy mennyire fontos az, milyen minőségű, és ki által termelt mézet eszünk, s ezen különbségek mennyire érzékelhetőek minden szinten.. fizikailag, az ízek, az aromák, és az állag formájában, valamint energetikailag egyaránt, hogy milyen szeretettel viszonyulnak a méhekhez, s gondozzák őket, a velük való kapcsolatukat, s ebből a szeretetből mennyi jut a mézbe 🙂

még 2012 Karácsonyára barátnőmnek készítettem a lenti képen látható első esszencia mézkülönlegességeket, gondosan becsomagolva.. majd jöttek még sorra különbözőek, mígnem 2015 decemberében megfázott a mézesem, s készítettem Neki egy immunerősítő esszenciát 🙂
ekkor született meg az a csillagállás, hogy összedolgozunk.. a belső csendben intuitíve megjelennek az esszencia receptek, s elkészítem őket, Viktor pedig kínálhatja a termékpalettáról idáig hiányzó fűszeres, gyümölcsös mézkülönlegességeket.. mert a vándorméhésznek nincs ideje ilyesmit készíteni..

az első fény.csemege esszenciák 2012-ből 🙂

Comments are closed